Test Bank Industrial Electricity 10th Edition by Michael E. Brumbach

(No reviews yet) Write a Review
$35.00
SKU:
Test Bank Industrial Electricity 10th Edition by Michael E. Brumbach

Product Overview

Test Bank Industrial Electricity 10th Edition by Michael E. Brumbach

1. In a culture of safety, all employees believe in safety, they appreciate the need for safety, and they exhibit a safe demeanor in their daily routines.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

True

POINTS:  

1

REFERENCES:  

A Culture of Safety

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

2. OSHA guidelines explain how an employer shall institute safety measures.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

False

POINTS:  

1

REFERENCES:  

NFPA 70E and OSHA Guidelines

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

3. NFPA 70E specifies how an employer shall institute safety measures.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

True

POINTS:  

1

REFERENCES:  

NFPA 70E and OSHA Guidelines

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

4. An Arc Flash Risk Assessment identifies hazards and risks within the work area.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

True

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Arc Flash Risk Assessment

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

5. The small white diamond seen in the larger NFPA 704 diamond represents a health hazard.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

False

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Hazardous Materials

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

6. Many facilities follow the arc flash clothing requirements of Category 2 and Category 4.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

True

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Personal Protective Equipment

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

7. When using electrical test equipment, it is safe to assume that the equipment is working because it worked the last time.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

False

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Electrical Test Equipment

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

8. The first step in safety within the work area is:

 

a. 

be aware of the surroundings.

 

b. 

inspect all ladders and scaffolding prior to use.

 

c. 

remove power to all equipment.

 

d. 

disconnect the loads from all machinery.

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety In The Work Area

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

9. The load capacity of a Type I rated ladder is:

 

a. 

375 lbs.

 

b. 

200 lbs.

 

c. 

300 lbs.

 

d. 

250 lbs.

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Ladders and Scaffolds

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

10. Hand tools used by an electrician should be ________ rated.

 

a. 

current

 

b. 

voltage

 

c. 

resistance

 

d. 

wattage

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Hand and Power Tools

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

11. The two types of pinch points are:

 

a. 

linear and angular.

 

b. 

angular and pressing.

 

c. 

linear and rotating.

 

d. 

rotating and pressing.

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Machinery

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

 

12. When working on live, electrified equipment, treat all circuits as:

 

a. 

dead or de-energized.

 

b. 

a minimal risk to personal safety.

 

c. 

live or energized.

 

d. 

something of little or no concern.

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Working On Live, Electrified Equipment

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

3/19/2021 9:52 AM

DATE MODIFIED:  

3/19/2021 9:52 AM

Reviews

(No reviews yet) Write a Review