Test Bank Electrical Wiring Commercial 17th Edition by Phil Simmons

(No reviews yet) Write a Review
$35.00
SKU:
Test Bank Electrical Wiring Commercial 17th Edition by Phil Simmons

Product Overview

Test Bank Electrical Wiring Commercial 17th Edition by Phil Simmons

1. Allowing metal shavings from a drilling operation to fall onto live parts of electrical equipment generally results in a(n) ____, which can cause deadly burns.

 

a. 

lockout

b. 

arc blast

 

c. 

tagout

d. 

pressure wave

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety in the Workplace

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

2. The NEC® defines a(n) ____ as one who has skills and knowledge related to the construction and operation of the electrical equipment and installations and has received safety training to recognize and avoid the hazards involved.

 

a. 

qualified person

b. 

engineer

 

c. 

expert

d. 

employee

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety in the Workplace

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

3. On large electrical installations, an arc flash can generate temperatures of ____ degrees F.

 

a. 

15,000

b. 

25,000

 

c. 

35,000

d. 

45,000

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety in the Workplace

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

4. When turning a standard disconnect switch on, ____ of the switch.

 

a. 

do not stand to the right

b. 

do not stand to the left

 

c. 

always stand in front

d. 

do not stand in front

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety in the Workplace

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

5. Which item in the General Clauses and Conditions is of value to the contractor and his estimator only?

 

a. 

Proposal

b. 

Schedule of Drawings

 

c. 

Agreement

d. 

Notice to Bidders

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Commercial Building Specifications

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

6. According to the Supplementary General Conditions, who is responsible for any utilities that are damaged?

 

a. 

the municipal government

b. 

the contractor

 

c. 

the crew

d. 

the site owner

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Commercial Building Specifications

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

7. The construction plans for a building are often called ____.

 

a. 

shop drawings

b. 

architecturals

 

c. 

blueprints

d. 

plots

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Working Drawings

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

8. In the areas where ____ is enforced, the NEC® is the law.

 

a. 

EWC

b. 

COBRA

 

c. 

OSHA

d. 

NFPA

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Codes and Organizations

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

9. Who may submit a proposal to change the NEC® using the Proposal Form found in the back of the NEC®?

 

a. 

anyone

b. 

a member of the Code-Making Panel

 

c. 

a professional engineer

d. 

a registered electrician

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Codes and Organizations

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

10. Which nonprofit organization publishes the Electrical Appliances and Utilization Equipment Directory (Orange Book)?

 

a. 

FPN

b. 

UL

 

c. 

NECâ

d. 

NFPA

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Defined Terms

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

11. The wording on a counterfeit UL logo might say “approved” instead of “____.”

 

a. 

SAFE

b. 

TESTED

 

c. 

OK

d. 

LISTED

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Defined Terms

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

12. The ASHRAE Handbook is considered the Bible of the ____ industry, much like the NEC® is to the electrical industry.

 

a. 

heating, refrigerating and air-conditioning

 

b. 

lighting

 

c. 

mechanical manufacturers

 

d. 

wire and cable

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Defined Terms

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

13. A ____ is when the dimensions of a product already designed and manufactured to the inch-pound system have their dimensions converted to metric dimensions.

 

a. 

soft metric conversion

b. 

soft metric measurement

 

c. 

hard metric conversion

d. 

hard metric measurement

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Metrics (SI) and the NEC

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

14. What is the metric designator for a raceway of trade size 3?

 

a. 

12

b. 

21

 

c. 

41

d. 

78

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Metrics (SI) and the NEC

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

15. In the metric system, what is the prefix for 1000?

 

a. 

centi-

b. 

kilo-

 

c. 

mega-

d. 

giga-

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Metrics (SI) and the NEC

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

16. How can one become qualified to work on or near exposed energized equipment?

ANSWER:  

Only qualified persons are permitted to work on or near exposed energized equipment. To become qualified, a person must:

have the skill and technique necessary to distinguish exposed live parts from other parts of electrical equipment.

be able to determine the voltage of exposed live parts and be trained in the use of special precautionary techniques, such as personal protective equipment, insulations, shielding material, and insulated tools.

be trained in the use of special precautionary techniques, such as personal protective equipment, insulations, shielding material, and insulated tools.

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Safety in the Workplace

QUESTION TYPE:  

Essay

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

17. In the General Clauses and Conditions, what does the “Instructions to Bidders” section encompass?

ANSWER:  

This section provides the contractor with a brief description of the project, its location, and how the job is to be bid (lump sum, one contract, or separate contracts for the various construction trades, such as plumbing, heating, electrical, and general). In addition, bidders are told where and how the plans and specifications can be obtained prior to the preparation of the bid, how to make out the proposal form, where and when to deliver the proposal, the amount of any bid deposits required, any performance bonds required, and bidders’ qualifications. Other specific instructions may be given, depending on the particular job.

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Commercial Building Specifications

QUESTION TYPE:  

Essay

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

18. What does the appropriate section of the NEC® state about submitting plans?

ANSWER:  

In most communities, building plans and specifications must be submitted to a building department for review prior to the issuance of a construction permit. NEC 215.5 states, If required by the authority having jurisdiction, a diagram showing feeder details shall be provided prior to the installation of the feeders. Such a diagram shall show the area in square feet of the building or other structure supplied by each feeder, the total calculated load before applying demand factors, the demand factors used, the calculated load after applying demand factors, and the size and type of conductors to be used.

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Working Drawings

QUESTION TYPE:  

Essay

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

19. How is the term “LABELED” different than “IDENTIFIED” as used in the NEC®?

ANSWER:  

IDENTIFIED (as applied to equipment): Recognizable as suitable for the specific purpose, functions, use, environment, application, and so forth, where described in a particular Code requirement.

LABELED: Equipment or materials to which has been attached a label, symbol, or other identifying mark of an organization that is acceptable to the authority having jurisdiction and concerned with product evaluation, that maintains periodic inspection of production of labeled equipment or materials, and by whose labeling the manufacturer indicates compliance with appropriate standards or performance in a specified manner.

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Defined Terms

QUESTION TYPE:  

Essay

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

20. How are commas, periods, and spaces used to make long numbers easier to read?

ANSWER:  

In the United States, it is the practice to use a period as the decimal marker and a comma to separate a string of numbers into groups of three for easier reading. In many countries, the comma has been used in lieu of the decimal marker and spaces are left to separate a string of numbers into groups of three. The SI system, taking something from both, uses the period as the decimal marker and the space to separate a string of numbers into groups of three, starting from the decimal point and counting in either direction. An example is 12 345.789 99. An exception to this is when there are four numbers on either side of the decimal point. In this case, the third and fourth numbers from the decimal point are not separated, e.g., 2015.1415.

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Metrics (SI) and the NEC

QUESTION TYPE:  

Essay

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

1/23/2020 2:05 PM

DATE MODIFIED:  

1/23/2020 2:05 PM

 

 

 

Reviews

(No reviews yet) Write a Review