Test Bank Electrical Grounding and Bonding 6th Edition by Phil Simmons

(No reviews yet) Write a Review
$30.00
SKU:
Test Bank Electrical Grounding and Bonding 6th Edition by Phil Simmons

Product Overview

Test Bank Electrical Grounding and Bonding 6th Edition by Phil Simmons

1. The National Electrical Code (NEC®) only defines electrical circuits that are required to be grounded.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

False

POINTS:  

1

REFERENCES:  

The Mystery

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/14/2020 2:45 PM

 

2. The grounded conductor is defined as one that is intentionally grounded or connected to earth.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

True

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Definitions

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

3. The unit of electrical resistance in the circuit is known as the ampere.

 

a. 

True

 

b. 

False

 

ANSWER:  

False

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Review of Ohm's Law and Basic Electrical Theory

QUESTION TYPE:  

True / False

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/14/2020 2:46 PM

 

4. A bonding ____ is a conductor, made of copper or aluminum, used to ensure electrical conductivity between metal parts that must be electrically connected.

 

a. 

electrode

b. 

shunter

 

c. 

jumper

d. 

transformer

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Definitions

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

5. Which of the following formulas represents Ohm’s law?

 

a. 

E (volts) = I (amperes) ÷ R (ohms)

b. 

E (volts) = I (amperes) - R (ohms)

 

c. 

E (volts) = I (amperes) + R (ohms)

d. 

E (volts) = I (amperes) × R (ohms)

 

ANSWER:  

d

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Review of Ohm's Law and Basic Electrical Theory

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

6. The unit of electrical current is the ____.

 

a. 

ampere

b. 

volt

 

c. 

ohm

d. 

watt

 

ANSWER:  

a

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Review of Ohm's Law and Basic Electrical Theory

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/14/2020 2:48 PM

 

7. A ____ circuit is one in which there is more than one path for current to flow in.

 

a. 

neutral

b. 

parallel

 

c. 

series

d. 

resistive

 

ANSWER:  

b

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Review of Ohm's Law and Basic Electrical Theory

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

8. A grounding ____ is a conducting object through which a direct connection to earth is established.

 

a. 

conductor

b. 

jumper

 

c. 

electrode

d. 

generator

 

ANSWER:  

c

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Definitions

QUESTION TYPE:  

Multiple Choice

HAS VARIABLES:  

False

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

9. Soil resistivity is determined largely by its content of ____________________, which consist of moisture, minerals, and dissolved salts.

ANSWER:  

electrolytes

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Definitions

QUESTION TYPE:  

Completion

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

10. In a(n) ____________________ circuit, there is only one path for current to flow.

ANSWER:  

series

POINTS:  

1

REFERENCES:  

Review of Ohm's Law and Basic Electrical Theory

QUESTION TYPE:  

Completion

HAS VARIABLES:  

False

STUDENT ENTRY MODE:  

Basic

DATE CREATED:  

2/12/2020 11:15 AM

DATE MODIFIED:  

2/12/2020 11:15 AM

 

Reviews

(No reviews yet) Write a Review